Nya Bågar Från Chloé I Butiken!

Chloé är ett välkänt märke inom modevärlden. År 1952 grundades märket i Paris av Gaby Aghion. Det då väldigt formella modet för kvinnor gav Aghion inspiration till att skapa kläder som var mer lekfulla, utan att förlora den starka feminina känslan. Chloé har gjort succé sedan dess. Feminin, elegant och lyxig design som förnyar det gamla på ett unikt, modernt sätt.

Vi älskar Chloés nya glasögon och solglasögon som håller igång just denna långa tradition inom design. Just nu är metallbågar tillbaka och hetare än någonsin. Chloé har lyckats blanda denna nya trend med uppdaterade bågar från 70- och 80-talet. Runda bågar med en modern twist, mycket volym och tonade glas i mjuka färger för den där bohemiska känslan. För er som kommer ihåg serierna Dynastin och Dallas – Chloés nya glasögon och solglasögon känns som en ny, fräsch och uppdaterad version av denna era!

Denna kollektion är skapad av de bästa designerna utav de bästa materialen, exempelvis skräddarsydda lager av acetat och ikonisk märkning i metall. Handgjord på vänster sida av varje båge sitter den guldiga Chloé-logotypens signatur. Dessa retro men moderna bågar är handplockade av oss med våra kunder i åtanke. 

De mjuka, varma tonerna som Chloé ofta förknippas med ses även i denna kollektion. Med dessa solglasögon kommer du att lysa upp vilken plats som helst.

Vi välkomnar er varmt in till butiken, även om det bara är för att prova eller spana in dessa nya chica bågar. Skulle ni behöva hjälp finns vi här, utan någon köpstress. Precis som alltid tycker vi att det är värt att prova bågar bara för nöjets skull och denna kollektion känns lite extra rolig att prova. Varför inte pigga upp din vardag och kom in och prova på lunchrasten?

Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken går det bra att ringa oss så brukar vi kunna hitta en bra lösning – vi älskar att kunna göra det där extra för våra kunder! Kontakta oss här.

Lämna en kommentar