Vilka är de bästa solglasögonen för padel och golf?

Har du också längtat efter en solig dag ute på banan? Med sommaren i full gång är äntligen padel- och golfsäsongen här på allvar. Du har putsat klubborna, fixat racket och köpt nya träningskläder – bara solglasögon som fattas kanske?

Att skydda ögonen när man spelar padel eller golf är viktigt, och i vissa fall inte bara från solen. Padelrelaterade ögonskador ökar till exempel i Sverige. Du kanske hörde att fotbollsstjärnan Thomas Ravelli nästan blev blind på ena ögat när han spelade padel förra året? Det går snabbt i padel så att skydda ögonen från bollar som flyger från höger och vänster är ett måste.

Oakley för padel och golf

Vi, som många andra, rekommenderar solglasögon från Oakley. Padel brukar vanligtvis spelas på en timme, men när du spelar golf så spenderar du ofta flera timmar ute i solen. Detta kan vara ansträngande för ögonen. Oakley har utvecklat glas som gör att du kan se bättre ute i solen. På så sätt bir ögonen inte trötta lika fort och din prestation kommer sannolikt att förbättras.

UV-skydd är även en annan viktig faktor eftersom UV-strålar är skadligt för ögonen. Glas från Oakley filtrerar bort alla UVA-, UVB- och UVC-stålar, vilket inte alla solglasögon gör. Många andra märken erbjuder alltså inte samma glaskvalitet som Oakley-solglasögon.

Kom in och prova

Det är alltid viktigt att ett par bågar sitter bra, men inom sport är det kanske ännu viktigare. Vi har handplockat Oakley-bågar med våra sportiga kunder i åtanke.

Därför uppmuntrar vi alla att komma in till butiken för att prova sig fram till rätt bågar. Vi tycker det är otroligt viktigt att ge alla kunder precis den tid de behöver för varje köp, utan köpångest eller stress. Om ni åker hem med fel bågar har vi misslyckats. Om du inte kan besöka oss i butiken kan du beställa bågar via telefon som vi sedan kan skicka hem till dig.

Ring oss gärna för ytterligare hjälp. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Lämna en kommentar