Därför älskar vi bågar från François Pinton

François Pinton har en lång tradition inom hantverk och design som alltid har lockat stjärnorna. Från Grace Kelly till Sharon Stone har de prytt stilikoner med glasögon sedan 50-talet. Med både det dåtida och samtida som inspiration är bågarna alltid relevanta.

De är handgjorda i Frankrike av de finaste materialen – alltid med lika stor känsla för detaljer. I bland annat italiensk, allergivänligt acetat skapar de sina bågar med självsäkerhet. Allt detta gör att de förtjänar sitt välkända namn som designer i modebranschen.

François Pinton är en av butikens älsklingar och deras nya bågar är ljuvliga accessoarer som vårt butiksgolv älskar.

AQUA1:

François Pinton har tagit inspiration från 70-talet med denna fyrkantiga form, men de snittade hörnen gör att bågen känns unik och trendig. Den vackra färgpaletten ger ett ljus till bågen vilket gör att den ser nätt ut, trots volymen.

KAPRICE3:

Ett par runda bågar är alltid trendigt. En klassiker som man kan känna sig trygg i. Dessa mjuka, eleganta bågar har feminina inslag som gör att de blir lättburna. För den perfekta, moderna och lediga looken.

BERLIOZ:

Den enda bågen en minimalistisk garderob behöver. Stilrena i form och material, och otroligt lätta att bära på nosen. Skapade med den klassiska finessen som vi alltid ser hos François Pinton.

Runda klassiker i metall och acetat

Sfäriskt runda metallbågar med en diskret färgklick som ramar in dina ögon på enkelt sätt. Försiktigt jordnära och klassiskt eleganta fast med volym som ger bågen en uttrycksfull lockelse.

Njut av fransk design glasögonform, i Stockholm

Vi välkomnar er varmt in till butiken för att prova dessa fantastiska bågar från François Pinton. Vi finns här för att ge dig råd om vilken båge som passar ditt ansikte bäst. Vi är alla unika så det är viktigt att det blir rätt, utan någon köpstress.

Om du inte har möjlighet att ta dig till butiken på Östermalm går det bra att ringa oss så brukar vi kunna hitta en bra lösning – vi älskar att kunna göra det där lilla extra för våra kunder! Du kan hitta vårt telefonnummer här.

Lämna en kommentar