Färgade glas – specialdesignade från oss till er

Sommarens absolut hetaste trend har legat åt sidan och haft det mysigt ett tag, samtidigt som den har väntat tålmodigt på sin nästa fas sedan 70-talet. Den kom smygandes förra året, bland annat hand i hand med Chloé, och nu är den här på riktigt. Yes, du har gissat rätt, i sommar är det dags att synas med färgade och tonade glasögon!

Vi är helt inne på denna trend. Den är lekfull, personlig och chic. What’s not to love, liksom? Vi har därför tagit fram specialdesignade glas med färger och toner skräddarsydda för er, våra älskade kunder.

Det är Peter och Åsa som är ingenjörerna bakom detta projekt. De har varit med oss i många år och är välkända ansikten inom optikerfamiljen på Östermalm. Färgerna de fokuserat på är mitt i prick med modet just nu och eftersom de känner våra kunder bättre än någon annan kommer det garanterat att finnas något för alla i det här sortimentet. Du kommer att kunna välja något som verkligen passar dig och som du kommer att älska att synas i.

Här en liten tjuvtitt på glasen om du inte redan varit inne i butiken och nosat runt. Det är allt från neutrala mjukare toner till lite mörkade tuffare glas. Gradaltonade glasögon är lite extra hett och finns också att välja från.

När du har valt dina glas är det dags att hitta rätt bågar (eller kanske tvärtom). Vi älskar att jobba med färg och form och kan hjälpa dig så att dina nya glas smälter ihop med bågarnas material på rätt sätt. Se hur Louise här har valt en neutral och mjuk ton åt det diskreta hållet tillsammans med ett par guldiga bågar av metall. Så himla läckert.

Så kom och säg hej till din favoritoptiker i Stockholm den här veckan, även om det bara är för att kika på dessa vackra glas. Vi är alltid dedikerade att hitta den perfekta glas-och-båg-combon till alla våra kunder. Du kan kontakta oss här om du har frågor eller om du inte har tid att besöka oss i butiken just nu. Som vanligt, om ni skulle behöva hjälp så finns vi här – alltid utan köpstress.

Lämna en kommentar