Vilka är vårens trendiga solglasögon?

När våren anlänt och solen har kommit fram är dina solglasögon din mest pålitliga modeaccessoar. Som vanligt har vi ett handplockat sortiment med solglasögon som är särskilt utvalda till just våra kunder.

Våra butikshyllor är alltid fyllda med det fräschaste inom glasögonmodet, med välkända märken från runtom i världen, men tre extra heta märken just nu är Cutler and Gross, Anne et Valentin och Dior. Med dessa tre unika stilar är det lätt att hitta något bland dessa kollektioner som matchar just din garderob.

Cutler and Gross

Detta glasögonmärke har en mycket intressant historia. De började i Londons centrala Knightsbridge som en liten men innovativ skräddarsydd optiktjänst, men växte snabbt inom modevärlden när deras bågar hamnade på önskelistan hos konstnärer, rockstjärnor, författare och kungligheter.

Deras senaste kollektion består av fantastiska chunky acetatbågar av högsta kvalitet. De har även tagit vara på vårens hetaste trend – tonade solglasögon. En perfekt blandning av excentriskt uttryck och förstklassig design.

Anne et Valentin

Duon bakom detta märke är vännerna och optikerna Anne och Valentin. Tillsammans har de skapat magi i studion genom att låta sig inspireras av vänner och kunder i stället för hypade trender. Med sin expertis inom branschen och känsla för design ger de oss alltid lika fantastiska bågar.

Vårens nyheter består av mycket volym och färgstarka kulörer och som vanligt är det en fransk produktion från början till slut.

Dior

Dior kräver ingen introduktion. Ett franskt ikoniskt märke som är förevigat genom att bara vara.

Deras nya design blandar skarpa former, metall, chunky acetat och tonade glas. Den här kollektionen ger oss en ungdomlig och fri känsla och vi kan utan tvekan se de nyaste trenderna i alla dessa solglasögon från Dior.

Solglasögonhimlen i Stockholm finns hos oss

Kom gärna in i butiken för att prova dessa fantastiska solglasögon. Vi finns alltid här för att ge dig råd om vilka solglasögon som passar ditt ansikte bäst. Vi är alla unika så det är viktigt att det blir rätt, utan någon köpstress.

Skulle du inte ha möjlighet att ta dig till butiken på Östermalm går det alltid bra att ringa oss. Vi kan ta beställningar över telefon och sen skickar vi hem solglasögonen till dig. Du kan hitta vårt telefonnummer här.

Lämna en kommentar