Vårt Teams Favoriter Bland Sommarens Solglasögon

Vi blir alltid lika pirriga inför sommaren när säsongens solglasögon släpps. Nya kollektioner av trendiga solglasögon anländer till butiken och vi har lyckan att få prova dem. Vårt team har såklart fått sina egna favoriter bland sommarens alla solglasögon. Skrolla ner att för att läsa och låt dig inspireras.

Petra i Chloé

Chloé har sedan sin start haft sin grund i det feminina. Alltid lika vackert och avslappnat med en bohemisk twist. Deras nya kollektion är en fortsättning av detta, integrerad med den heta trenden av futurism. De har även fortsatt sitt miljömedvetna arbete med biologiskt nedbrytbart acetat vilket vi älskar. Dessa bågar passar utmärkt till det mesta. Som en smyckesdetalj till en ledig look eller pricken över i:et till långklänningar och tunikor.

Louise och Lee i Dior

Diors kollektion är som vanligt lite skarpare, med en unik självsäker känsla som bara Dior kan skapa. Kollektionen designades i deras studio i Paris där varje pars skiss är som ett konstverk i sig. Med detta som mall, kombinerat med innovativ teknik och exceptionellt hantverk, har dessa bågar kommit till liv.

Lees solglasögon har en riktig Hollywood-känsla. Mycket volym och unik form men fortfarande lättburna. En perfekt accessoar för att göra en minimalistisk outfit extra chic.

Louise solglasögon är otroligt trendiga denna sommar med futurismen i framkanten. En vågad design som inte kommer att gå obemärkt förbi. Matcha med ett par stora örhängen precis som Louise för extra mycket attityd – we love.

Peter i Moscot

Letar du efter en mer klassisk och tidlös look är Peters solglasögon från Moscot det självklara valet. Varje kollektion är magisk, alltid lika elegant och där Moscots välkända hantverk syns i varje båge. Dessa passar till allt. Kostym, shorts, badbyxor – you name it.

Välkommen in i butiken

Kom gärna in i butiken för att prova dessa fantastiska solglasögon, eller för att hitta din egen nya favorit. Vi finns alltid här för att ge dig råd om vilka solglasögon som passar ditt ansikte bäst. Vi är alla unika så det är viktigt att det blir rätt, utan någon köpstress.

Skulle du inte ha möjlighet att ta dig till butiken på Östermalm går det alltid bra att ringa oss. Vi kan ta beställningar över telefon och sen skickar vi hem solglasögonen till dig. Du kan hitta vårt telefonnummer här.

Lämna en kommentar