Glasögonmode är en av våra största passioner och vi vet att våra kunder känner samma passion för både mode och design. Detta gör att vårt jobb blir ännu roligare för det är ni, våra kunder, som är inspirationen bakom vårt noggrant utvalda sortiment.

Alla våra bågar och solglasögon har handplockats för er och i höst är det tre stora franska modehus som vi tror ni kommer att älska lika mycket som vi. Läs vidare för att se våra favoriter från Chanel, YSL och Cartier.

Chanel

Chanel is perhaps the most famous fashion house from France and definitely a customer favorite with us. A pair of Chanel glasses will never go wrong, but we want to give these frames some extra love.

The top with the Chanel logo in their typical font is an incredibly delicious detail. Sharp, daring and 100% a winner.

YSL

Yves Saint Laurent har skapat ett märke som förfört hela världen och som känns lika autentiskt idag som när det grundades på 60-talet i Paris. Dessa glasögon från YSL är ett statement som vi älskar. Bågar med mycket volym och i ett oversized stuk är en riktigt het trend i höst och dessa uppfyller alla våra önskningar från denna trend.

Cartier

Deras smycken och klockor har gjort Cartier till ett av det viktigaste och mest kända modehuset i världen. De producerar extravaganta pärlor, alltid av högsta kvalitet och med bästa hantverk. Dessa solglasögon är inget undantag.

Din favoritoptiker i Stockholm, mitt på Östermalm

Feel free to come into the store, even if it’s just to try on these amazing frames and sunglasses. A new autumn accessory is always fun, but as usual, a visit to us never means any shopping stress. If you need help, we’re here and sometimes it’s worth trying designer frames just for fun! If you don’t have the opportunity to get to the store, it’s fine to call us and we can usually find a good solution – we love being able to go that extra mile for our customers! Contact us here.

Lämna en kommentar