Tre franska pärlor som vi älskar i höst

Glasögonmode är en av våra största passioner och vi vet att våra kunder känner samma passion för både mode och design. Detta gör att vårt jobb blir ännu roligare för det är ni, våra kunder, som är inspirationen bakom vårt noggrant utvalda sortiment.

Alla våra bågar och solglasögon har handplockats för er och i höst är det tre stora franska modehus som vi tror ni kommer att älska lika mycket som vi. Läs vidare för att se våra favoriter från Chanel, YSL och Cartier.

Chanel

Chanel är kanske det mest berömda modehuset i Frankrike och definitivt en av våra kunders favoriter. Ett par Chanelglasögon är aldrig fel men vi vill ge dessa modeller lite extra uppmärksamhet.

På toppen av bågen hittar du CHANEL, ett nytt spännande sätt att inkludera det ikoniska varumärket. Skarpt, vågat och 100% unikt.

YSL

Yves Saint Laurent har skapat ett märke som förfört hela världen och som känns lika autentiskt idag som när det grundades på 60-talet i Paris. Dessa glasögon från YSL är ett statement som vi älskar. Bågar med mycket volym och i ett oversized stuk är en riktigt het trend i höst och dessa uppfyller alla våra önskningar från denna trend.

Cartier

Deras smycken och klockor har gjort Cartier till ett av det viktigaste och mest kända modehuset i världen. De producerar extravaganta pärlor, alltid av högsta kvalitet och med bästa hantverk. Dessa solglasögon är inget undantag.

Din favoritoptiker i Stockholm, mitt på Östermalm

Välkommen att besöka oss i butiken, även om det bara är för att prova dessa fantastiska glasögon och solglasögon. Det är alltid kul med en ny assocear till hösten men du behöver inte känna någon stress att köpa. Om du behöver hjälp finns vi här och ibland vill man bara testa nya designer glasögon för att det är kul! Om du inte kan komma till butiken går det bra att ringa så hittar vi en bra lösning – vi älskar att göra det lilla extra för våra kunder. Kontakta oss här.

Lämna en kommentar