Solglasögon – den perfekta fars dag-presenten

Fars dag är en mysig dag då vi ger extra kärlek till alla pappor, blivande pappor och alla andra typer av fadersfigurer. Söndagen den 13 november är årets datum men frågan är, har du en present redo?

Det är ingen hemlighet att vi älskar solglasögon men vi vet även att vi inte är ensamma om detta. Ett par designer-solglasögon är alltid en uppskattad gåva och Cartier och Moscot är två märken som vi älskar.

Med ett brett utbud av olika stilar, exceptionell kvalitet och en hög kundlojalitet har båda märkena blivit lite av solglasögonsvärldens ”Rolex”. Den perfekta personliga fars dag-presenten helt enkelt.

Att fars dag alltid ligger sent på året när vintern har börjat kännas i fingertopparna är inte en anledning till att glömma bort solglasögon. Som optiker vill vi påminna om att det är viktigt att skydda ögonen från solen året om.

Vintersolen är något av det vackraste som finns och solglasögon är den är perfekta accessoaren för dessa underbara dagar. En present som är användbar året om och som samtidigt värnar om ögonhälsan.

Cartier

Cartier är mycket välkända för sitt smyckeshantverk så det råder ingen tvekan om vad detta märke betyder för modevärldens utbud av förstklassiga accessoarer. Solglasögon från Cartier ger dig det där lilla extra om du verkligen vill skämma bort någon nära hjärtat detta år på fars dag. En klassiker som kommer att älskas år efter år.

Moscot

Moscot är även de en klassiker, men kanske med en lite mer modern twist. De är ett modehus som lägger all sin fokus på bågar och solglasögon och är ett märke som syns på trendsättare runt om i världen. Ett par solglasögon från Moscot är ett säkert kort för alla modeälskare.

Stockholms solglasögonhimmel ligger på Östermalm

Kom in till oss för att spana in hela vårt sortiment solglasögon för herrar. Vi kan hjälpa dig att hitta de perfekta bågarna för den personen som du har i åtanke. Vi är både optiker och stilexperter och älskar att hitta rätt accessoar till rätt person. Som vanligt är det aldrig någon köpstress, varje köp ska kännas rätt. Välkommen in i värmen.

Lämna en kommentar