timming-icon
Öppettider

Mån-Fre: 09:30 – 18:00
Lördag : 10:00 – 16:00
Röda Dagar stängt

Cartier

Varumärket Cartier för tankarna till lyx och elegans men Cartier har också klassiska acetatbågar i rimlig prisklass i sin kollektion. Alltid högsta kvalitet. Bågar utsmyckade av ädla metaller, horn, trä och ädelstenar återspeglar Cartiers ursprung som juvelerare. De tre bröderna startade företaget 1847 och deras kollektioner har burits av både kungligheter och filmstjärnor.

Utöver de klassiska designkollektionerna Panthère, Trinity och Santos de Cartier finns även Cartier Limited Edition. Vissa av dem görs bara i ett tjugotal exemplar. Vi klev helt sonika in i deras champagne- och säkerhetsvakt-fyllda monter på Parismässan och gjorde en förfrågan. Idag är Optik Öfvre den enda optikerbutik i Sverige med Cartier i sitt sortiment.

Cartiers bågar blir aldrig omoderna, vare sig det är de klassiska sköldpaddsbågarna eller de guldpläterade bågarna som också kan beställas i solitt guld. Designen är tidlös, ett självklart val för den stilmedvetne mannen. Gediget arbete ligger bakom varje båge som görs för hand, något som märks på kvalitén.

Materialen är förstklassiga och bågarnas finish håller år efter år. Cartier är märket för dig som endast nöjer sig med glasögon av yttersta kvalitet och tidlös design.