timming-icon
Öppettider

Mån-Fre: 09:30 – 18:00
Lördag : 10:00 – 16:00
Röda Dagar stängt

Maui Jim

Maui Jim tar sin inspiration från det vackra Hawaii. Kombinationen av strålande sol, vidsträckta stränder och ett oändligt hav att surfa i krävde en typ av solglasögonglas som mötte de högt ställda kraven.

Genom intensiv forskning har man tagit fram flertalet patenterade lösningar för att förbättra synkvaliteten i dessa krävande förhållanden. Den kanske mest innovativa är deras dubbel spegel där en kraftfull spegelbehandling läggs på i det övre och nedre segmentet av glaset för att blockera ut både starkt ljus från solen ovanifrån men också de betydande reflektionerna från havsytan.

Maui Jim är också kända för sina polariserande glas med oöverträffad kontrast tack vare kombinationen av polarisering och färger som filtrerar ut rätt våglängder av solljuset.

Idag har Maui Jim kollektionen vuxit – från att i första hand fokuserat på surfarna vid Hawaiis stränder finns även modeller för stadsliv där även du som bilförare kan dra nytta av minskad bländning.

Maui Jims solglasögon går även att få med styrka så att även de med behov av synkorrektion kan dra nytta av de innovativa och unika glasen.