timming-icon
Öppettider

Mån-Fre: 09:30 – 18:00
Lördag : 10:00 – 16:00
Röda Dagar stängt

Oakley

Oakley började som något helt annat än de sportglasögon som vi idag associerar varumärket med. Grunden kom från en professor som gillade att köra motocross men irriterade sig på att handtagen alltid blev hala i värmen. Sagt och gjort tog han fram ett gummimaterial där greppet förbättrades i värmen och än idag hittar vi Unobtainium på Oakleys produkter för atleter.

Sedan dess har Oakley konstant tagit fram nya, innovativa tekniker för att möta kraven från världens främsta atleter. Man skapar för de bästa, mest krävande bärarna och ger sedan alla tillgångar till dessa unika produkter.

Oakleys grund ligger i sportvärlden och utbudet av specialiserade sportglas är helt unikt och omatchad. Inom Oakleys receptglas finns progressiva glas optimerade för sporter som cykling, bilkörning och löpning.

Prizm är Oaklys evolution på det klassiska polariserande glaset. Polarisering tar bort bländande ljus med i olika ljusförhållanden behöver glaset även filtrera ut rätt våglängder av ljuset vi har omkring oss och Oakley har 16 olika färger speciellt framtagna för olika ljusförhållande text vid Golf, på vägbanan och i skogen.