timming-icon
Öppettider

Mån-Fre: 09:30 – 18:00
Lördag : 10:00 – 16:00
Röda Dagar stängt

Tom Ford

Tom Fords exklusiva glasögonkollekton är ett tydligt bevis på Tom Fords ställning som en modern innovatör med en förmåga att se framtidens trender före någon annan. Designen, materialen och uppdaterade formspråket skapar modeller som ger sin bärare en klassisk och vågad look som utstrålar självförtroende. Om du vill stå ut från mängden, uttrycka ditt sanna jag och låta dina glasögon vara en modeaccessoar är Tom Ford märket för dig. Med rena och tidlösa former samt den ikoniska T loggan på skalmen utstrålar bågarna attityd med elegant flär och överflödig lyx. 

Tom Fords solglasögon är en tydlig avbild av Tom Ford som designer och person. Sofistikerade, trendsäkra och extremt sexiga. Tom Ford har tagit klassisk lyx in i 2000-talet och där finner vi kärnan i hans solglasögon kollektion. Perfekta detaljer, skräddarsydda former med tydlig känsla av glamour – Tom Fords solglasögon ses ofta på röda matten. Precis som i Tom Fords klädkollektion är solglasögonen en perfekt blandning av retro, modern stil och oemotståndlig lux som inte åldras.

Tom Ford Private collection är en exklusiv kollektion av bågar och solglasögon i vattenbuffelhorn. Modellerna är numrerade och har burits av honom själv. Optik Öfvre är stolta att vara en av utvalda optiker som erbjuder Tom Ford Private collection.